Kérdések

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén lehetséges fizetési módok
  • Készpénz
  • Bankkártya:
    Visa, Visa electron, MasterCard, Maestro, V Pay, Jcb

  • Ajándék ultalvány:
    Ajándék Erzsébet utalvány,
    Ticket Service, Ticket Compliments

Bankkártya, kártya alapú cafeteria kártyákat nem tudunk elfogadni!
Tisztelt ügyfeleink! 2017. december 14-től üzleteinkben megszűnt a Sodexo vásárlási utalvány elfogadás. Megértésüket köszönjük!

Futárszolgálattal történő szállítás esetén
A megrendelt termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.
Előátutalással
A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Kérésének megfelelően kiállítjuk az átutalásos számlát, melyet e-mailben vagy postai úton juttatunk el Önhöz. A számla alapján megindítható az átutalás. Az összeg megérkezését követően a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen, vagy házhozszállítás útján.

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE, a BIONICLE logó, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Csoport védjegyei. © 2019 - The LEGO Group. engedéllyel használva. Minden jog fenntartva. design by colordonor